Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Wij bieden klanten met snelle verwerking en het verschepen het gelukkige winkelen. International Air Express EMS, DHL, TNT. De levertijd is afhankelijk van bestemming.
Zoals gebruikelijk, wordt uw bestelling binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling, verzendadres te bevestigen levering. Alle verpakkingen moeten nemen
Na ontvangst van de betaling, zal een tracking-nummer zal worden verstrekt via e-mail.

Order (12-24 uur)
Na de bestelling, controleer dan uw e-mail met het oog op de orderbevestiging te krijgen! E-mail orderbevestiging zal naar u worden verzonden. Dit duurt 7-9 dagen komen aan de deur. Daarnaast moeten we twee dagen, orderverwerking en levering. Binnen 24-48 uur, sturen wij u een pakket nummer, wanneer u de bestelling te krijgen.
om de bestelling te annuleren (6-8 uur)
Voorafgaand aan het annuleren van een bestelling is verzonden, moet u eerst een bestelling te vragen. Omdat we in de post-annuleren bestellingen zo snel mogelijk na 6-8 uur om alle bestellingen te verwerken, dus we zijn niet altijd in staat om te worden ingevoerd. Ik hoop dat u dit belangrijke punt te begrijpen. Zodra uw bestelling is verzonden, zullen zij worden geacht te voldoen aan het verzoek om het terugkeerbeleid te annuleren. Als u wilt de boot voordat annuleren, zullen we een commissie betalen 8% amount.Hope in staat zijn om de volgorde van deze belangrijke punten te begrijpen.

Terug (om het pakket in 30 dagen ontvangen)
Wij accepteren alleen rendement van de volgende drie redenen.
1. Verkeerde grootte
2. Het item zal verkeerd verzonden
3. Storing lid

We kregen het verkeerde artikel of defecte goederen, vanaf de datum van ontvangst van de goederen 1-2 dagen de tijd om ons te melden, in aanmerking te komen voor een terugbetaling of vervanging. Als u tijdig op de hoogte te kunnen leveren aan ons komen niet in aanmerking voor een terugbetaling of vervanging.

Alle aangiften moeten worden toegestaan ​​
Om toestemming om terug te keren, neem dan contact klantenservice om een ​​terugkeer vergunning te verkrijgen. Alle items moeten nieuw worden geretourneerd, geen slijtage en wassen condition.All originele etiket moet nog worden bevestigd. Als u toegestaan ​​om de items terug te keren, zullen we weigeren te accepteren of niet terugbetaald.
Fysieke schade door de gebruiker van het product, is deze regel niet van toepassing.
Tips: De beste manier om terug te krijgen, zodat je sneller, dan is snel opgelost

kan krijgen. Tips:
Zij omvatten niet de retourzending, retour verzendkosten scheepvaart en transport goederen uitwisselen terug naar u, bent u verantwoordelijk zijn. Stuur het voorgestelde project, als in combinatie met onze eigen bescherming, kunnen wij niet verantwoordelijk voor vracht tracking en verzekering verliezen zijn. Levering en het beheer van betalingen (15% volume), niet voor vergoeding in aanmerking.

We moeten de geretourneerde items te controleren om te controleren of de apparatuur is beschadigd, het recht om te gebruiken of te wijzigen. Als de terugkeer van de schoenen is niet een land in resellable, zal de verzendkosten in rekening worden gebracht voor credit card klanten en schoenen zal worden teruggegeven aan de klant. Koper aan verzendkosten betalen om het product terug te sturen zonder kosten voor vervanging en vracht. Terugbetaling zullen worden uitgegeven op de creditcard direct na het document
bereik terugkeer.
Back