Home >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Welkom op de site! Onze privacy statement voor bezoekers privacy inzet. Ik ben geïnteresseerd in openbare informatie verzamelen en het gebruik van de volgende tekst. De site van de privacy statement verbetert, tankstations uit te breiden mijn bereik, zullen we ons privacy statement te actualiseren. Wij heten u welkom op elk gewenst moment in een verklaring.
Akkoord Website Service Agreement ( "Overeenkomst"), gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met dit privacy statement en de openbaarmaking van het gebruik. Alle voorwaarden van deze privacy statement maakt deel uit van de overeenkomst.

gebruikersnaam en wachtwoord
Wanneer u een gebruiker registratie wilt, vragen wij u om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen, maar ook een wachtwoord vraag en antwoord, zodat we je identiteit kunnen bevestigen wanneer u uw wachtwoord kwijt. U kunt alleen gebruik maken van uw account met uw wachtwoord. Als u het wachtwoord lekken, kunt u uw persoonlijk identificeerbare informatie te verliezen, en kan leiden tot juridische stappen genomen tegen je. Dus, om welke reden dan ook, uw wachtwoord veiligheid in gevaar is gebracht, moet u onmiddellijk contact opnemen met ons.

registratie
Wanneer u zich registreert als gebruiker, vragen wij u om het invullen van een inschrijfformulier. Registry gevraagd om je echte naam, adres, nationaliteit, telefoonnummer en e-mailadres op te geven. Als u een zakelijke klant, moet u ook van uw bedrijf adres, telefoonnummer en een korte beschrijving van de diensten en producten van uw bedrijf. Je moet ook in de andere opties gegevens in te vullen. Deze informatie kan onder meer provincies en steden van het bedrijf, de tijdzone en postcode, faxnummer, thuis en op kantoor. We gebruiken deze informatie om de registratie statistieken van de gebruiker te verkrijgen. We zullen deze statistieken gebruiken om onze gebruikers de indeling te geven, dus op een gerichte manier om onze klanten te voorzien van nieuwe diensten. Wij zullen u op de hoogte van deze nieuwe diensten, door middel van uw e-mailadres in.

Uw transacties
Wij volgen het IP-adres is alleen nodig de beveiliging. Als we geen beveiligingsproblemen, zullen we onmiddellijk de IP-adressen die we verzamelen te verwijderen. Wij volgen ook de dag van de pagina om toegang te krijgen tot de gegevens. Paginaweergaven per dag, zodat de site verkeersgegevens tijdens te gebruiken, die we kunnen toekomstplannen (bijvoorbeeld, verhoging van de server).

derden
Wij bieden geen aan derden, verkopen, verhuren, delen en verhandelen van uw persoonlijke gegevens, tenzij de derde en liefde samen om diensten te verlenen voor zuigelingen en het eiland sites en gebruikers, en is verboden in de server, met inbegrip van zijn eerder in staat zijn om toegang tot deze alle toegang tot de gegevens. Als we worden gedwongen door de wet of geef uw gegevens in overeenstemming met de overheid ons nodig heeft om uw informatie te goeder trouw te onthullen.

Beveiliging
Onze site heeft de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om ervoor te zorgen dat onze informatie niet verloren gaat, niet te worden misbruikt of gewijzigd. Deze veiligheidsmaatregelen zijn onder andere een back-up van gegevens naar andere servers en wachtwoord-encryptie. Ook al hebben we deze veiligheidsmaatregelen, maar let op dat er geen "perfect veiligheidsmaatregelen" op het internet.

uw gegevens wijzigen

U kunt wijzigen of uw persoonlijke gegevens en wachtwoorden van de Baby Island website (na succesvolle login) bij te werken.

Contactpersonen
Als u dit privacy statement of het gebruik van baby Island en eventuele opmerkingen en suggesties, uw problemen privacybescherming vond, gelieve ons te contacteren.

Back